Vind je eigen optimale plek in de IT!

Je bent werkzaam in de IT, maar zit je op de juiste plek? En dan bedoelen we niet ‘zit je bij de juiste werkgever’, maar de vraag is ‘zit je in de juiste functie?’ Doe jij de, voor jou, optimale werkzaamheden als IT’er?

Wellicht ben je al jaren werkzaam in de IT als medewerker van een helpdesk of systeembeheerder of een soortgelijke functie in operations en zou je eigenlijk developer willen worden. Of omgekeerd, je bent developer, maar je zou wel DevOps engineer willen worden, of Scrum master, of webontwikkelaar, enzovoorts. Kortom, je voelt je thuis in de IT, maar je zou liever een andere functie hebben. Je wilt jezelf opstuwen door weer te gaan studeren of cursussen te volgen om die andere functie te bereiken, maar de hamvraag is: ben je geschikt voor die andere functie?

Om deze vraag te beantwoorden heeft Vijfhart de Groeimonitor ontwikkeld. Een tool om te achterhalen of kandidaten geschikt zijn voor de IT-functie die ze ambiëren en/of ze zodanig kunnen worden om- en/of bijgeschoold dat ze die functie ook daadwerkelijk, met succes, in de praktijk kunnen vervullen.

Ga voor meer informatie over de groeimonitor naar de site van Vijfhart IT-Opleidingen.